Reklam banner ve poster tasarımları

Web sitenizi çok daha büyük bir kitleye ulaştırabilmek için en kolay ve en etkili yol bir banner reklamı oluşturmaktır. Popüler bir sitede yayınlayacağınız küçük bir banner size tahmininizden de çok ziyaretçi getirecektir. Bu küçük fakat etkili spot reklamların her siteye göre belirli standartta ölçüleri bulunmaktadır.

Bütçenize ve anlatmak istediklerinize en uygun ölçüde bir banner edinerek buradan web sitenize bir link verilir ve ziyaretçi sayınız bir anda üst seviyelere ulaşır.

İnternetteki reklam stratejiniz sadece küçük bir banner ile hedef kitlenize anında ulaşmaktadır...

Afiş ve broşür tasarımları

Konser, etkinlik, gösteri ve kampanya tanıtımları için görsel açıdan zenginleştirilebilmesi adına en önemli tanıtım araçlarından biri afişlerdir. Afişlerin içermesi gereken bilgilerin kimi zaman yoğun olması, kullanılabilir alanın kısıtlı olması, anlık olarak yüksek ilgi uyandırabilmesi zorunluluğu gibi faktörlerden ötürü afişlerinizin etkili olabilmesinin tek yolu tecrübeli ve profesyonel uzmanlar tarafından ihtiyaçlarınız doğrultusunda hazırlanmış olmalarıdır.

Sentez Design İnternet Hizmetleri istenilen ebatta, istenilen renk tonu ve görsel öğeler yardımıyla tamamen müşteri odaklı çalışır.

Sentez Design İnternet Hizmetleri afiş ve broşür tasarımı, basımı gibi tüm çalışmalarınız için uzman kadrosuyla yanınızdadır.